Amphia Ziekenhuis als werkgever

Amphia Ziekenhuis
De organisatie
Het Amphia Ziekenhuis wil patiënten met alledaagse en met bijzondere aandoeningen optimale zorg bieden. Zo dicht mogelijk bij huis. Als een van de grootste algemene ziekenhuizen in Nederland, beschikt Amphia voor bijna alle medische specialismen over hoogopgeleide en gespecialiseerde zorgverleners. Bovendien beschikt de organisatie over moderne voorzieningen voor onderzoek en behandeling.
 
De missie van het Amphia Ziekenhuis luidt: 'het leveren van patiëntvriendelijke, uitstekend georganiseerde en kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg'.
 
Amphia is een groot algemeen ziekenhuis, met vestigingen in Breda, Oosterhout en Etten-Leur. Het is lid van de Vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Naast medische topzorg behoren ook opleiding en onderzoek tot de kerntaken. Ruim 260 medisch specialisten, 4700 medewerkers en 350 vrijwilligers streven continue naar verbetering van kwaliteit en veiligheid van patiëntenzorg.
 
Werken bij Amphia: de mens centraal
Investeren in eigen medewerkers loont. Dat heeft effect op de persoonlijke ontwikkeling van mensen en is positief voor de patiëntgerichtheid, de efficiency van Amphia en uiteindelijk dus ook voor de prestaties. Gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers vormen ons visitekaartje.
 
Medewerkers moeten zich binnen het ziekenhuis op hun plek voelen. Van medisch specialist tot schoonmaker, van verpleegkundige tot technicus. Goede patiëntenzorg door goed opgeleide en betrokken medewerkers.
 
Sleutelbegrippen hierbij zijn: plezier in het werken, een collegiale sfeer en goede interne communicatie, het stimuleren van vernieuwingen, goede carrière- en opleidingsmogelijkheden en oog voor persoonlijke omstandigheden.
 
Uitgebreide informatie vindt u in op onze website www.amphia.nl.

Nieuwe vacatures van Amphia Ziekenhuis

Impressie Amphia Ziekenhuis

Contactgegevens Amphia Ziekenhuis

Het Amphia Ziekenhuis

Molengracht 21
4818 CK Breda

Route Amphia Ziekenhuis

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.