Brockmeyer als werkgever

Brockmeyer's Heeren Loo Zorggroep helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen.

Wij doen dat in heel Nederland met hulp die varieert van lichte ondersteuning aan huis tot intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties. We willen daarin van bijzondere professionele en persoonlijke waarde zijn. Daarom maken we ruimte voor echte ontmoetingen. En luisteren goed naar wensen en verwachtingen van cliënten en hun verwanten.

Onze missie
Mensen met een verstandelijke beperking tot hun recht laten komen.

Onze visie
Omdat elk mens uniek is en met zijn eigenheid onze samenleving verrijkt

Omdat elk mens behoefte heeft aan persoonlijke groei en ontwikkeling

en aan nieuwe ervaringen die het leven verrijken

 

Daarom 's Heeren Loo

Opdat jij - jong of oud -

een passend antwoord kan vinden

Op grote en kleine vragen

die er voor jou toe doen

Dichtbij en samen met de mensen

die belangrijk voor je zijn

Waar we samen leren
en jij je eigen keuzes maakt

Omdat het vooral gaat om wie jij bent en wat jij kunt of nodig hebt

 

Onze kernwaarden

 

Betrokken
We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Onze toewijding en professionaliteit komen terug in alles wat we doen. Door een proactieve houding weten we wat er speelt en kunnen we hier snel en adequaat op inspelen. We houden ons niet afzijdig, maar gaan de discussie aan zonder onszelf te verliezen. Betrokken ben je niet passief, maar actief.

Samen
We werken samen. We zijn open, geïnteresseerd en in verbinding met elkaar en de maatschappij. We gaan verder dan het hebben van alleen een functionele relatie met onze omgeving zonder dat het klef wordt. We doen het samen, omdat we erin geloven dat we samen betere resultaten bereiken.

Passie
We hebben passie en stralen die ook uit. Bij 's Heeren Loo krijg je energie van energieke mensen. Je voelt de hartelijkheid van ‘wees welkom' en ‘wat kan ik voor je betekenen'. We zijn bevlogen en onze passie gaat hierbij verder dan gewoon opgewekt zijn, maar wordt nooit overweldigend.

Ontwikkeling
We staan voor ontwikkeling. Voor beweging, groei en nieuwe ervaringen. Want stilstaan is geen optie. Voor niemand. We zijn hierin niet voorzichtig, maar ook niet overambitieus. We dagen uit en proberen het maximale eruit te halen, met respect voor mogelijkheden en omstandigheden.

 

Nieuwe vacatures van Brockmeyer

Contactgegevens Brockmeyer

Brockmeyer

Hardwareweg 36
3821 BM Amersfoort
Tel. +31 (0) 33 820 02 58

Route Brockmeyer

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.