De Arbodienst als werkgever

De Arbodienst

De kracht van De Arbodienst

De kracht van De Arbodienst is het warme & oprechte gevoel zodra je bij ons binnen stapt. We zijn een middelgrote gecertificeerde arbodienstverlener met veertig medewerkers, een landelijke dekking en een regionale aanpak. We zijn zeer kundig om werkgevers in heel Nederland daadkrachtig en persoonlijk bij te staan bij hun arbo- en verzuimbeleid. Maar ook om aangesloten werknemers bij een duurzame re-integratie te ondersteunen. De professionals van De Arbodienst vormen een belangrijke schakel tussen werknemer en werkgever. We zijn een organisatie met korte communicatielijnen en veel persoonlijke aandacht.

Onze ambitie en kernwaarden
De Arbodienst is in 2003 opgericht. Wij streven er naar om middels gestage groei en behoud van onze drie kernwaarden: ‘Betrokken’, ‘Oplossingsgericht’ en ‘Betrouwbaar’ door aangesloten werkgevers en werknemers de beste arbodienst maar ook werkgever van Nederland te worden genoemd.

Onze missie
De Arbodienst is dé businesspartner voor elke werknemer die duurzaam inzetbaar wil blijven gedurende zijn hele loopbaan.

Onze marktpositie
Wij bedienen inmiddels zo’n 150.000 werknemers van zo’n 4.000 bedrijven. En daarbij groeien wij ieder jaar met zo’n 5%. De Arbodienst is vertegenwoordigd in alle segmenten van de markt, maar is vooral sterk vertegenwoordigd in de zakelijke dienstverlening, industrie, het midden- en klein bedrijf en de branches zorg & welzijn en het onderwijs.

Meer weten?

Wil jij meer weten wat wij voor je kunnen betekenen?  Wij staan je graag en geheel vrijblijvend te woord via de volgende afdelingen;

 

 

Nieuwe vacatures van De Arbodienst

De Arbodienst heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op Medischcontactbanen.nl.

Impressie De Arbodienst

Contactgegevens De Arbodienst

De Arbodienst

Rigastraat 4
1531BV Wormer
Tel. 0887002000

Route De Arbodienst

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.