De Twentse Zorgcentra als werkgever

De Twentse Zorgcentra

Maak kennis met De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 1900 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2400 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers.
 
"Ik wil de dingen doen waar ik blij van word"
We werken vanuit onze zorgvisie: “Net als ieder ander mens heb ik het recht om te bepalen hoe ik mijn leven wil inrichten. Ik wil graag dat mensen echt naar me luisteren en mij respecteren om wie ik ben. Ik zou zoveel mogelijk dingen willen doen waar ik blij van word.”
Om dat te bereiken werken wij vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Altijd vanuit onze kernwaarden: dichtbij, eenvoud en deskundig.
 
Deze kernwaarden vormen de spil van onze manier van werken. We blijven dichtbij de mensen die onze zorg nodig hebben, in alle eenvoud en met deskundigheid. Zonder dat we daarbij de regie overnemen. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams. STERK noemen we dat: Samen Toewerken Naar Eigen Regie en Kracht.
 
Woon- en werkvoorzieningen in heel Twente
Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.
 
Meer weten over ons aanbod? Bekijk dan onze Keuzepaletten

Nieuwe vacatures van De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op Medischcontactbanen.nl.

Impressie De Twentse Zorgcentra

Contactgegevens De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra

Postbus 2112
7500 CC Enschede
Tel. 088 430 4000

Route De Twentse Zorgcentra

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.