Huisartspraktijk Nillessen als werkgever

Huisartsenpraktijk Nillessen is een uitstekend georganiseerde praktijk in een medisch centrum. Diverse specialisten houden spreekuur in onze praktijk. (cardioloog, kinderarts, internist, neuroloog, longarts, orthopeed) vanuit het Hardenbergs ziekenhuis. Verder kan er in het medisch centrum dagelijks gebruik worden gemaakt van de diensten van het SHO (bloedprikken en echo's), Tevens is er samenwerking in het gebouw met meerdere fysiotherapeuten, een podoloog, maatschappelijk werker, verloskundigenpraktijk, dietiste, dagbesteding en is er op de bovenste etage nog een huisarts werkzaam in een eigen praktijk. Daarnaast kunt u gebruik maken van het aangelegen horeca deel voor een hapje en/of een drankje in het restaurant. 

Wij hebben een gezellig team bestaande uit 1 praktijkmanager, 1 praktijkverpleegkundige (begeleiding van DM, CVRM en COPD-patiënten, SMR, ouderenzorg), 1 POH-GGZ (jeugd & volwassenen). Verder zijn er 3 doktersassistenten werkzaam. 

De praktijk telt rond de 2900 patiënten. Inmiddels is onze praktijk nu 5 jaar NHG-geaccrediteerd. Tevens zijn wij aangesloten bij de Federatie Eerstelijnszorg Almelo en bij de HAGRO van Vriezenveen/Westerhaar.

Nieuwe vacatures van Huisartspraktijk Nillessen

Impressie Huisartspraktijk Nillessen