Kliniek Mosaderma als werkgever

Kliniek Mosaderma

Kliniek Mosaderma is een door de overheid erkende instelling voor medisch specialistische zorg (IMSZ). In de kliniek vindt diagnostiek en behandeling plaats van zowel dermatologische als flebologische afwijkingen & aandoeningen, vaatchirurgie, plastische chirurgie, pijnbestrijding en gynaecologie. Een groot aantal huisartsen verwijzen patiënten door naar Kliniek Mosaderma.

Daarnaast verwijzen veel medisch-specialisten patiënten naar de kliniek, vanwege de expertise op dermatologisch en met name op flebologisch gebied. Bij de meeste aandoeningen wordt tijdens het eerste bezoek meteen begonnen met de behandeling. Op deze wijze wordt u snel en accuraat geholpen. Daarnaast zijn in de kliniek twee HBO-gediplomeerde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten werkzaam.

Kliniek Mosaderma is gevestigd in het hoofdgebouw van het revalidatiecentrum van de Adelante zorggroep te Hoensbroek. Wij willen u de beste zorg bieden en de allernieuwste behandelingen met de meest moderne apparatuur. Elke behandeling wordt uitgevoerd door zeer ervaren specialisten, die de tijd voor u nemen en écht naar u luisteren. En dat alles in een comfortabele en ontspannen sfeer De kliniek voldoet aan de hoogste klinische standaarden zonder daarbij uw comfort en welzijn uit het oog te verliezen. Het is de bedoeling dat u zich bij ons "thuis" voelt .

U wordt ontvangen in een ontspannen omgeving teneinde het eerste gesprek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Wij besteden er extra aandacht aan geen anonieme ziekenhuissfeer te creëren. Ons principe is dat u altijd rechtstreeks een afspraak met uw behandelend arts krijgt zodat u dus op voorhand al weet wie u gaat behandelen.

Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw verwachtingen en geven hierop een eerlijk advies, zonder enige druk voor welke behandeling dan ook. Voor deze optimale zorgverlening en begeleiding heten wij u graag van harte welkom.

Kliniek Mosaderma is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) goedgekeurd door het ministerie van VWS en levert volledig verzekerde zorg.

Nieuwe vacatures van Kliniek Mosaderma

Kliniek Mosaderma heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op Medischcontactbanen.nl.

Contactgegevens Kliniek Mosaderma

Schuureikenweg 60
6432 HX HOENSBROEK
Tel. 045-5283297

Route Kliniek Mosaderma

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.