Medilead als werkgever

Medilead

MediLead: het zorgbedrijf dat je ziet

Bij MediLead geloven wij dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt. Wij luisteren naar onze professionals door te werken met een psychologisch contract. In dit contract stellen wij de verwachtingen van onze werknemers centraal. Daarnaast kan je ook jouw ideale arbeidsvoorwaarden bepalen, zoals het aantal vakantiedagen of bijvoorbeeld welk type leaseauto jij wil rijden. We luisteren naar jouw wensen, dit bedoelen we met ‘ het zorgbedrijf dat je ziet’. 
 
Naast deze individuele arbeidsvoorwaarden hechten we ook veel waarde aan je persoonlijke ontwikkeling. Vakinhoudelijke workshops en trainingen maken onderdeel uit van een op maat gemaakt traject, afgestemd op jouw wensen. 
 
Dit jaar hebben wij wederom onze professionals gevraagd om zijn/haar mening te delen over het werken bij MediLead en zijn ontzettend trots op het resultaat. We zijn dit jaar weer beloond met het driesterren keurmerk van de Beste Werkgever. We scoren ver boven het gemiddelde en horen ook dit jaar bij de beste werkgevers in de zorg.
 
Ons doel? Een toekomst waarin de Nederlandse zorgprofessional de gelukkigste zorgprofessional van de wereld is.

Nieuwe vacatures van Medilead

Medilead heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op Medischcontactbanen.nl.