MSB Cureo - Antonius Ziekenhuis Sneek als werkgever

MSB Cureo - Antonius Ziekenhuis Sneek

Het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Cureo is een jong bedrijf en stelt zich verantwoordelijk voor de beste zorg op de juiste locatie van alle patiënten van zuidwest Friesland, Noordoost polder, Urk en de Waddeneilanden. Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met het Antonius Ziekenhuis te Sneek, wat al jaren bekend staat om de uitstekende patiëntenzorg en prettige werkomgeving.

 
Het MSB in Sneek is opgezet als een maatschapsverband. In deze maatschap zijn verenigd de vakgroepen: Anesthesie, Cardiologie, Dermatologie, Geriatrie, Gynaecologie, Interne Geneeskunde (incl. Maag-, darm en leverziekten), Keel-  Neus- en Oorheelkunde, Longgeneeskunde, Oogheelkunde, Orthopedie, Radiologie, Reumatologie en Urologie. We werken nauw samen met de Heelkunde.
 
Bij Cureo kunnen medisch specialisten deel uitmaken van de maatschap, maar ook in dienst komen, bijvoorbeeld als Chef de Clinique of in een waarneem constructie. Ons streven is om tevens ondersteuners in dienst te nemen, als voorbeeld kan gedacht worden aan Physician Assistants.
 
We willen uitgroeien tot een bedrijf waar de patiëntenzorg centraal staat middels betrokken en bevlogen medisch specialisten aan bed. Door regionale samenwerking willen we de patiënt de juiste zorg op de juiste plek bieden. We willen een prettige werkomgeving creëren waarbij men zich op zijn plek voelt en de lijnen kort zijn.
 
Ons doel als MSB Cureo is om te zorgen dat de medische zorg behouden blijft op een hoog kwalitatief niveau en een positieve bijdrage kan leveren aan de organisatie van de zorg in het ziekenhuis en in de regio. Dit alles op een wijze dat de specialist in staat wordt gesteld zijn professie uit te oefenen zoals men dat van hem/haar mag verwachten. 

Nieuwe vacatures van MSB Cureo - Antonius Ziekenhuis Sneek

Impressie MSB Cureo - Antonius Ziekenhuis Sneek

Contactgegevens MSB Cureo - Antonius Ziekenhuis Sneek

Mw. A. Cramer

Bolswarderbaan 1
8601 ZK Sneek
Tel. 0515-461208

Route MSB Cureo - Antonius Ziekenhuis Sneek

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.