Revant als werkgever

Revant

Revant is ontstaan uit een fusie tussen Revalidatiecentrum Breda (RCB) en Revalidatiegeneeskunde Zeeland (RGZ). Wij bieden specialistische revalidatie, hartrevalidatie en longrevalidatie in de regio West-Brabant en Zeeland. Voor kinderen én volwassenen.

De behandelingen die wij bieden zijn talrijk en divers. Klinisch en poliklinisch. We helpen u bij beperkingen die veroorzaakt worden door chronische ziekte, een verkeersongeluk, een beroerte, reuma, een dwarslaesie, hart- of longaandoeningen, chronische pijn, enzovoorts. Elke behandeling wordt afgestemd op úw vraag en op úw specifieke situatie. Met de behandelingen willen we bereiken dat u zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren. Bijvoorbeeld op uw werk, op school of in relaties. Op die manier kunt u de kwaliteit van uw leven weer opbouwen.
De medewerkers van Revant zijn gespecialiseerd in problemen met het bewegen van de armen en benen, spraak, de hersenfuncties en herstel bij chronische hart- en longaandoeningen. Onze medisch specialisten en paramedici werken nauw samen in teams.
 
Missie en visie
Revant helpt revalidanten hun mogelijkheden om zelfstandig te functioneren te herwinnen, te behouden of te optimaliseren. We streven ernaar dat mensen met een beperking een zo hoog mogelijke mate van zelfstandigheid en maatschappelijke participatie hebben met een goede kwaliteit van leven. Tevens proberen wij verder verlies van functionaliteit te beperken en hanteerbaar te maken.
Daarom biedt Revant gespecialiseerde revalidatiegeneeskundige behandeling aan revalidanten die daar om vragen en verwezen worden. De revalidatiebehandeling moet leiden tot een aantoonbaar en duurzaam resultaat tegen een aanvaardbare prijs: effectief en doelmatig. Onze werkwijze kenmerkt zich door een resultaatgerichte en doeltreffende aanpak in combinatie met een respectvolle en klantvriendelijke bejegening. We willen bekend staan als klantgericht en professioneel voor onze klanten, en als een goede werkgever voor onze medewerkers.
 
Oprechte aandacht
Aandacht en respect staan bij ons áltijd voorop. Onze medewerkers bieden een volledig behandelpakket bij u in de buurt. Van diagnose, advies en behandeling tot doeltreffende nazorg. Onze specifieke revalidatieprogramma’s leiden tot meetbare resultaten. Tijdens en na de behandeling staan we open voor uw inbreng. Zo blijft onze zorg in ontwikkeling.
 
Revant
Onze naam zegt precies wie we zijn. De naam bestaat uit twee woorden: 'reva' verwijst naar revalidatie en 'ant' (vervoeging van het Franse werkwoord: aller) naar (verder) gaan. 'Allant' betekent ook energie, kracht, werklust en voortvarendheid.

Nieuwe vacatures van Revant

Revant heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op Medischcontactbanen.nl.