Tergooi Ziekenhuizen als werkgever

Tergooi Ziekenhuizen

Tergooi heeft 28 specialismen, 12 MRSC-erkende opleidingen en 6 overige medisch-specialistische opleidingen. Er werken circa 2.800 medewerkers en 200 medisch specialisten voor Tergooi. Het verzorgingsgebied Gooi & Vechtstreek omvat circa 250.000 inwoners. Naast alle basisspecialismen heeft Tergooi een aantal bijzondere functies, te weten hartkatheterisatie, dotteren (PCI), revalidatie, nierfunctievervangende therapie, geriatrie, psychiatrie, neurochirurgie, pathologie en een bacteriologisch & serologisch laboratorium. Patiënten die voor electieve operaties of behandelingen komen, komen uit een breder gebied dan alleen de Gooi- en Vechtstreek (Midden-Nederland) naar Tergooi.

Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Een plek waar mensen voor mensen werken, die in ieder opzicht zinvolle, doordachte en duurzame zorg bieden.

Tergooi is een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks groeien door wat ze leren en doen. Een ziekenhuis waarmee vele partners graag samenwerken om ook morgen kwaliteit te garanderen. Een zorgorganisatie die doorlopend ontdekt hoe zorg beter kan

 

Tergooi als werkgever
Tergooi wil een ontwikkelingsgerichte werkgever zijn met een sterke regionale positie. Tergooi spitst zich daarbij toe op de behoefte van de medewerkers en personeelsbeleid gebaseerd op duurzame inzetbaarheid. Het werkgebied waarin Tergooi is gevestigd is aantrekkelijk waardoor het potentiële personeelsbestand groot is. Met goed zicht op het aanbod in de markt kan Tergooi in de toekomst een sterk personeelsbestand garanderen.

Meer informatie over Tergooi als werkgever vindt u onder andere in het Meerjarenbeleidsplan van Tergooi.

Nieuwe vacatures van Tergooi Ziekenhuizen

Tergooi Ziekenhuizen heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op Medischcontactbanen.nl.

Impressie Tergooi Ziekenhuizen

Contactgegevens Tergooi Ziekenhuizen

Blaricum

Rijksstraatweg 1
1261 AN Blaricum
Tel. 088 753 1 753

Hilversum

Van Riebeeckweg 212
1213 XZ Hilversum
Tel. 088 753 1 753

Route Tergooi Ziekenhuizen

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.