Zideris als werkgever

Zideris

Zideris is een kleinschalige zorgorganisatie met een eigen gezicht, eigen visie en eigen karakter. Wij bieden persoonlijke begeleiding en mensgerichte ondersteuning aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Vanuit woon-, werk- en dagbestedingslocaties in Gelderland, Utrecht en Noord-Holland bieden we eigenzinnige zorg.

Zorg voor mensen met een verstandelijk beperking vraagt om maatwerk, visie en moed. Veel zorgorganisaties spelen hierop in door de cliënt centraal te zetten. Zideris doet het anders. Bij ons staan cliënten niet centraal. Zij staan aan het roer van hun eigen leven. Dat noemen wij eigenzinnige zorg.

Wat dat is? Om te beginnen is het eigen. Persoonlijke zorg afgestemd op de eigen dromen, wensen en inbreng van onze cliënten en bewoners.

Daarnaast is onze zorg zinnig. Het draagt bij. Heeft nut. Leidt tot zingeving voor cliënt, familie en medewerker.

We lopen voorop op het gebied van Gentle Teaching. Hiermee smeden we een onvoorwaardelijke, wederkerige relatie tussen de mensen die wij ondersteunen en hun begeleiders. Dat betekent dat we een tikkeltje anders zijn dan anderen. Anders denken. En onze vrijheid pakken om anders te doen.

Eigen plus zinnig maakt ons eigenzinnig. We bewandelen onze eigen weg en verlaten indien nodig de gebaande paden. Het draait immers niet om het eindpunt, maar juist ook om de weg ernaartoe. We kennen de beste routes, maar zijn niet bang om een shortcut te nemen. Zorg is een ontdekkingstocht die we met elkaar aangaan.

We nemen cliënt, familie, medewerker en partners mee. Geven hen de ruimte zelf te beslissen over de route en de bestemming- en besluiten bij aankomst hoe we verder kunnen gaan.

Dus ja, we zijn eigenzinnig.
En dat gaat ons heel ver brengen.

Nieuwe vacatures van Zideris

Zideris heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op Medischcontactbanen.nl.

Impressie Zideris

Contactgegevens Zideris

Zideris Medische Dienst

Cuneraweg 12
3911 RN Rhenen
Tel. 088513213

Route Zideris

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.