0

Werken bij ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen

ZorgSaam Ziekenhuis Zeeuws Vlaanderen is, wegens vertrek van een collega, op zoek naar een allround kinderarts, 0.8 FTE

Kinderarts

(Regio Zeeuws-Vlaanderen,  0,8 FTE)

 

De regio
De regio Zeeuws-Vlaanderen is een aanbeveling waard. Het is een zeer prettige regio om te wonen en te werken, met veel ruimte, recreatiemogelijkheden en natuurschoon. Werken bij ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen biedt bovendien de mogelijkheid om te wonen in België en te werken in Nederland

ZorgSaam
Om goede zorg op maat te bieden, vormt ZorgSaam Ziekenhuis samen met de Ambulancezorg, Thuiszorg en ouderenzorg, ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen. Ook heeft zij een samenwerkingsverband partnership met het UZ Gent. De inwoners van Zeeuws-Vlaanderen kunnen voor ziekenhuiszorg op drie locaties (Terneuzen, Oostburg en Hulst) terecht voor goed toegankelijke medische zorg. ZorgSaam Ziekenhuis heeft circa 190 bedden, de zorg wordt geleverd door ongeveer 1.400 medewerkers en 140 specialisten. De ziekenhuislocaties beschikken over moderne faciliteiten, waaronder een MRI, twee Multislice CT's, een dialyse-afdeling , toegeruste SEH en een cardiologisch interventiecentrum.

 

De afdeling
De vakgroep kindergeneeskunde bestaat momenteel uit  7 kinderartsen (4.4 FTE). Poliklinische activiteiten zijn verspreid over drie locaties: Hulst, Oostburg en Terneuzen. Er is een gezinsafdeling op de locatie Terneuzen met ook een goed georganiseerde verloskundige zorg. Alle spelers binnen onze kinderafdeling zijn zeer betrokken. De onderlinge samenwerking is goed. Er is  een sterke aandacht voor gezinsgerichte zorg en transmurale samenwerking. Per jaar zijn er gemiddeld 700 geboortes. Binnen de vakgroep zijn diverse aandachtsgebieden ontwikkeld waaronder slaapgeneeskunde, incontinentie en obesitas. De vakgroep wordt ondersteund door een kinderlongverpleegkundige, een urotherapeut, maatschappelijk werk en GZ-psychologen.

Er is een nauwe samenwerking voor academische zorg, inclusief PICU en NICU met UZ Gent en een samenwerking Zeelandbreed in ontwikkeling.

 

Wat bieden wij

  • Een dienstverband voor 0.8 FTE;
  • Conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS);
  • Dienstregeling van 1 op 7;
  • Vakantietoeslag en reiskostenvergoeding volgens AMS.
     

Wat vragen wij van u
U bent enthousiast en werkt graag in een hechte, kleine, en dynamische vakgroep. U kunt zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband werken, over de grenzen van de instelling heen. U bent flexibel en neemt graag initiatief. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Deskundigheid in een interessegebied is een voordeel. U bent een in Nederland geregistreerd kinderarts. Ook arts- assistenten die bijna hun opleiding voltooien worden aangemoedigd te solliciteren.
 

Informatie
Meer informatie via mevr. N. de Bruijn, kinderarts, op tel: 0115-688493 of via e-mail: n.debruijn@zzv.nl.

Wordt u onze nieuwe collega?
Stel uzelf aan ons voor en solliciteer hieronder met uw CV en motivatie! Doe dit uiterlijk 1 maart 2022. U kunt uw sollicitatie ook per mail sturen naar n.debruijn@zzv.nl of schriftelijk richten aan:
ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen
T.a.v. Nathalie de Bruijn, vakgroep-voorzitter Kindergeneeskunde
Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Lees meer

Onze actuele vacatures

Ontvang nieuwe vacatures van ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen per e-mail