0

Vacatures tropenarts

De opleiding arts internationale gezondheidszorg en tropengeneeskunde (AIGT) is een vervolgopleiding voor basisartsen die zich specialiseren in de internationale gezondheidszorg en tropengeneeskunde, voorheen tropenarts.

Bekijk 1 vacatures

Werken als arts met het profiel Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde

Deze nieuwe opleiding speelt in op globaliseringstrends die ook binnen de Nederlandse samenleving en gezondheidszorg van belang zijn. Het profiel van de AIGT komt tegemoet aan die toenemende

behoefte aan kennis op het terrein van de internationale gezondheidszorg en de tropengeneeskunde, ook binnen de Nederlandse samenleving, zoals de recente zorgwekkende ontwikkelingen rond de Ebola epidemie laten zien.

Tijdens de opleiding wordt daarom kennis en vaardigheden opgedaan, die leiden tot beter begrip van importziekten, epidemieën, etc. Klinische competenties worden verenigd met kennis op het gebied van public health, interculturele geneeskunde en management van de gezondheidszorg (vaak in situaties van schaarste).

Recente vacatures voor Arts internationale gezondheidszorg en tropengeneeskunde

Ben jij tropenarts en op korte termijn beschikbaar? En zou jij tijdelijk aan de slag willen binnen de publieke gezondheidszorg in de strijd tegen COVI...

Ontvang nieuwe vacatures voor arts internationale gezondheidszorg en tropengeneeskunde per e-mail

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Vacatures per functiegebied