0

Vacatures neurochirurg

Een neurochirurg houdt zich bezig met de operatieve behandeling van het zenuwstelsel, de schedel, het ruggenmerg en de wervelkolom en de bloedvaten rond het centraal zenuwstelsel. Deze arts speelt ook een belangrijke rol bij pijnbestrijding.

Bekijk 2 vacatures

Werken in de neurochirurgie

De meeste patiënten komen via de neuroloog bij de neurochirurg. Slechts weinig mensen komen direct via de huisarts. In die zin is neurochirurgie een superspecialisme. Bij indicatiestellingen tot operatie spelen ook nog ethische vraagstukken een rol vanwege de sterk invaliderende gevolgen van functiestoornissen van hersenen en ruggenmerg. Handvaardigheid en precisie zijn uiteraard belangrijke vereisten voor de functie van neurochirurg.

De complexiteit van symptomatologie en therapie en de fijnzinnige microchirurgische technieken worden door neurochirurgen als meest aantrekkelijke aspecten van hun vak genoemd.

Recente vacatures voor Neurochirurg

Spreekt dit jou aan?Je bent ruimdenkend en hebt al goede ideeën voor de verdere ontwikkeling van de afdeling en het zorgaanbod. Vaardigheden in neuro...

Spreekt dit jou aan?Jij wilt als neurochirurg het Nederlandse landschap inruilen voor een groene streek met een rijke geschiedenis. Lees snel verder,...

Ontvang nieuwe vacatures voor neurochirurg per e-mail

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Vacatures per functiegebied