0

Vacatures oncoloog

Een oncoloog houdt zich onder meer bezig met het voorschrijven van chemotherapie, maar ook met de ethische vragen die met kankerzorg te maken hebben.

Bekijk 4 vacatures

Werken in de oncologie

Per jaar wordt bij ruim honderdduizend mensen in Nederland kanker gediagnosticeerd en dit aantal neemt elk jaar toe. Naast de incidentie neemt door vroegdiagnostiek en betere behandelingen ook de vijfjaarsoverleving toe.

Als oncoloog heeft u een zeer verantwoordelijke baan, en geschikte kandidaten voor deze functie dienen dan ook specialisten te zijn op het gebied van kanker. U weet deze ziekte adequaat te diagnosticeren, te onderzoeken en te behandelen.

Als oncoloog houdt u zich onder meer bezig met het voorschrijven van chemotherapie, maar ook met de ethische vragen die met kankerzorg te maken hebben. Onderzoek is een belangrijk onderdeel in dit vakgebied. Hierbij kunt u denken aan onderzoek naar kanker zelf, maar ook aan onderzoek naar specifieke behandelmethoden.

Recente vacatures voor Oncoloog

Spreekt dit jou aan?Wil jij graag werken als internist-oncoloog in een ziekenhuis op het eiland Aruba? Of tijdelijk aan de slag als waarnemer? Doe op...

Voor het ziekenhuis op Sint Maarten zijn wij op zoek naar een Oncoloog die het team van medisch specialisten kan komen versterken.  Bent u op korte te...

Ontvang nieuwe vacatures voor oncoloog per e-mail

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Vacatures per functiegebied